Liander meldt dat huishoudens met postcodes 3841 tot en met 3844 in Harderwijk zijn getroffen door een stroomstoring. Onder deze postcodes vallen ook het treinstation en Ziekenhuis St Jansdal. De brandweer kreeg meldingen van mensen die vastzaten in de lift op het station en het ziekenhuis moest overschakelen op noodaggregaten om de stroomvoorziening te handhaven. De stroomstoring werd veroorzaakt door een brand in een transformatorhuisje aan de Boegmeen. De brandweer kon niet onmiddellijk blussen omdat het huisje nog onder spanning stond.

Het gaat volgens Liander om huishoudens met de postcodes 3841 tot en met 3844. Onder die postcodes vallen ook het treinstation en Ziekenhuis St Jansdal.

De brandweer kreeg meldingen dat er op het station mensen vastzaten in de lift en dat het ziekenhuis moest overschakelen op noodaggregaten om de stroomvoorziening op peil te houden.De brand is begonnen in een transformatorhuisje aan de Boegmeen. De brandweer werd rond kwart over twaalf ingeseind, maar kon niet direct beginnen met blussen omdat het gebouwtje nog onder spanning stond.